Feriehus

Haviga på Lista

Haviga er et ideelt selskap hvor formålet er å ta vare på kultur og naturverdiene på Lista. Eiendommen ble kjøpt i 2008. Det foregikk da et arbeid med å utvikle en større reguleringsplan for turisme på det 300 dekars jordbrukslandskapet mellom stranda og veien. Som grunneier ville vi være med å påvirke dette arbeidet på en måte som ivaretok naturen, sanddynene og den åpne vakre stemningen.

Eiendommen vår består av et sjarmerende lite hus beliggende ved en av Listas mest besøkte og populære strender. Huset har to soverom, liten sovesal, stue med vedovn, kjøkken, bad og nyrestaurert låve som kan brukes som et flott allrom. Til eiendommen hører det til 10 dekar med jorde, (det som ligger foran huset). Hører og med fiskerett i Hanangervannet.

Flott utsikt til havet. To minutt å gå til stranda. 4 km fra Farsund sentrum.

Målet er å dele stedet med flest mulig, i håp om at stadig flere vil forstå hvor viktig uberørt, ekte, vill natur er for helse, skaperkraft og trivsel. 

Alle inntektene som kommer inn fra leie, blir brukt for å restaurere og vedlikeholde huset. 

Huset tilhørte i sin tid en mann som på folkemunne ble kalt Håkon på veien. Han jobbet som veivokter. 

Pris: ca 10.000 for en uke, 3000,- for ei helg (Prisene vil variere ettersom det er høy eller lav sesong, ta kontakt dersom dere ønsker nøyaktig pris.) Se annonse på Finn

TEL: 0047 41 51 25 18